top of page

Børne Yoga

Yoga for børn

Når vi laver børneyoga, tager vi udgangspunkt i de klassiske yogastillinger - og leger med dem alt efter alder. Det er en skøn tid for børnene og en fryd som lærer at undervise dem. Børneyoga er en opdagelsesrejse ind i sig selv. I hverdagen bliver vores børn konstant bombarderet med informationer fra verden omkring os. Når vi laver børneyoga er der tid at finde vores indre center, vores frirum. Yoga er sundhed og velvære, både fysisk og psykisk - også for børn.

Yoga hjælper os til at finde ro, mærke efter og lytte til os selv. Det hjælper os til at regulere og berolige følelseslivet - og børnene bliver mere harmoniske og glade. 

Børneyoga giver sunde stærke børn

Børn bliver balanceret i krop, sind og ånd, når de laver yoga. Yogaen giver børn overskud, harmoni og balance til hverdagen.

Som kontrast til den ofte hektiske hverdag, der stiller store krav til vores børn, er det meget givende for dem at lave børneyoga. Det at opleve og føle yogaens nærvær med en gruppe andre børn er en fryd for dem.

Børn elsker yoga

Der er vores erfaring, at børn elsker at lave yoga, og de synes, at det er sjovt at mange stillinger imiterer dyr, ting og naturen, f.eks løven, trekanten, fisken og helten. De er alle klassiske yogastillinger, men til børneyoga leger vi os ind i stillingerne. Vi brøler løver og trækker os helt ind i vores skjold, når vi imiterer skildpadden.

 

Vi starter med opvarmning og afslutter med afspænding, hvor børnene får lov at komme helt ind i sig selv, ledsaget af meditativ musik.

frida_yoga_030_edited.jpg
logo%20uden%20tekst_edited.png
bottom of page