Børne Yoga

Når vi laver børneyoga tager vi udgangspunkt i de klassiske yoga stillinger, og leger med dem alt efter alder. Det er en skøn tid for børnene og en fryd som lærer at undervise dem. Børneyoga er en opdagelsesrejse indad i sig selv. I hverdagen bliver de konstant bombarderet med informationer fra verden omkring os. Når vi laver børneyoga er det også tid at finde vores indre center, vores frirum. Yoga er sundhed og velvære, både fysisk og psykisk.

Yoga hjælper os at finde ro, mærke og lytte til os selv. Det hjælper os til at regulere og berolige følelseslivet - og børnene bliver mere harmoniske og glade. 

Børneyoga giver sunde stærke børn

Børn bliver balanceret i krop, sind og ånd, når de laver yoga. Yogaen giver børn overskud, harmoni og balance til hverdagen.

Som kontrast til den ofte hektiske hverdag, der stiller store krav til vores børn, er det meget givende for dem at lave børneyoga. Det at opleve og føle yogaens nærvær med en gruppe børn er en fryd for dem.

Børn elsker yoga

Der er vores erfaring, at børn elsker at lave yoga, og synes det er sjovt at mange stillinger imiteret dyr, ting og naturen. F. eks løven, trekanten, fisken og helten. De er alle klassiske yogastillinger, men til børneyoga leger vi os ind i stillingerne, brøler som en løve og trækker os helt ind i vores skjold, når vi imiterer skildpadden. Vi starter med opvarmning og afslutter med afspænding, hvor børnene får lov at komme helt ind i sig selv, ledsaget af meditativt musik.

  • Facebook - White Circle

​© 2018 Yoga Hjørnet. Designet af Focus agency