top of page

Yoga hold og tider
Forårs sæson april, maj + juni

Velkommen til sensommerens og efterårets Yoga sæson.
Der løber fra mid august uge 33 - mid december uge 59. Vores sæsonpris er for hele perioden. Herefter er det muligt at betale månedligt, hvis der er pladser på holdet.
 

Hos os er vi max 12 på holdene. Som lærer er det dejligt at kunne se jer alle gennem hele timen og været tæt på hvis noget skal rettes ind. Vi er et yogastudie med nærvær og hyggelig stemning i fokus, mens vi strækker kroppen smidig stærk&sund

TIl Yoga klasserne;

Ha' tøj på du kan bevæge dig frit i. Vi har et stort ønske om at holde rummet parfume frit. undgå derfor at bruge parfume på din yoga dag samt parfumeret vaskepulver og røgfyldt tøj. Et godt råd er at spise et par timer før din yoga -ikke store måltider timerne op til, vent til efter. Drik rigeligt med vand efter klassen. 


Husk, at du kender din krop bedst. Sørg for at stoppe op, hvis du kan mærke noget ikke er godt for dig og vend det med din lærer. Din deltagelse på vores hold, workshops & retreats er under eget ansvar. Har du skavanker, sygdomme, været opereret el. andet vigtigt vi skal vide, kontakt da Charlotte på info@yogahjornet.dk -så finder vi et hold der passer sin krop eller sammen vender, om deltagelse er ansvarligt. 


Vi har et par lånemåtter, indtil du finder ud af hvilken en der passer dig bedst. 
Nogle workshops foregår på andre adresser end Overgaden oven Vande. De bliver altid slået op på vores fb side
Vi glæder os til at se dig! 

Kh Team Yogahjørnet

TILMELDING

 

Tilmelding ved at sende en mail til info@yogahjornet.dk eller sms til 26 14 12 28 med ønsket klasse og tid, samt indbetaling af beløbet.

Pladsen er din ved Indbetaling på 

Konto: 4434    Reg: 0010386683

eller via MobilePay på 68236 Husk navn..

 

Vigtigt med navn og hold på indbetalingen :)

Gong yoga.jpg
bottom of page