top of page

Chakra yoga er en halvanden times klasse baseret på den gamle viden om chakraernes energier og deres healende visdom. Chakrayoga er en holistisk yogateknik, der bringer bevidsthed til din yoga.

Hvert chakra står for et område af livet - bevidsthedsmæssigt, emotionelt og fysisk.

At lære at arbejde med disse energier giver os mulighed for at åbne op for en dybere bevidsthed om os selv, vores liv og vores yoga. Ved at balancere vores Chakra, bringer vi vores krop til maksimal sundhed - og vores sind og liv til ro og balance.

 

Vi balancerer chakraerne gennem Kundalini og Hatha yoga stillinger, åndedræts øvelser, Pranayama Mantra og Meditation. Gennem yogastillinger og meditation, stimulerer og balancerer vi effektivt energiflowet gennem hele kroppen. Chakraerne åbnes, renses og sættes i en ny svingning med mulighed for nye livsbaner.

Chakrayoga skaber mental og emotionel balance i vores sind og kroppe; den lærer os om de 7 steder i kroppen, hvor energibanerne mødes

 

Holdet er for voksne der ønsker at udvikle et fredfyldt og klart bevidst sind samt en krop og et liv med maksimal sundhed.

Chakra Yoga

bottom of page