Hatha Yoga

I Hatha yoga timerne arbejder vi med de klassiske yogastillinger i et roligt, men kraftfuldt flow. Vi har fokus på balance, smidighed og styrke – altid i samspil med åndedrættet. Ofte arbejder vi med temaer, f.eks. grounding, bagoverbøjninger, rotationer eller balance. De forskellige stillinger udføres i bevægelse, men også i fordybelse, hvor vi bliver lidt længere tid i stillingerne.

 

Der er stor vægt på alignment (kroppens linjer) i undervisningen, så vi undgår skader og ikke belaster kroppen unødigt, før den er klar til at gå dybere ind i stillingerne.

 

Alle kan være med på holdet, og der tages hensyn til eventuelle skavanker. På alle Hatha-holdene vil vi gradvist varme kroppen op, udføre nogle varmende solhilsener og arbejde videre i et flow eller med et tema. Vi afslutter altid med en afspænding, og åndedrættet er et gennemgående holdepunkt i hele timen.

Forkæl dig selv med en god sæson Hatha yoga med Ulla Svane.

Overgaden oven Vandet 4a, st. th.

1415 København K

+45 26 14 12 28

info@yogahjornet.dk

Om Yoga Hjørnet

Følg med her:

  • Facebook - White Circle

Yoga Hjørnet er den lille nærværende Yoga oase på Christianshavn, som tilbyder  yoga for alle aldre og for alle kroppe med udsigt over kanalen

​© 2021 Yoga Hjørnet