top of page

Gong & lyd meditation

En kraftfuld vej til dyb healende meditation

Gongs er kendt i mange traditioner og med mange formål. Man ser dem tit i Asien blive brugt til at byde velkommen, og man ser den på scener til indvielser. Nogle gongs blev i sin tid lavet med formålet at lave larm og til skræmme fjenden - og så er der dem, der bliver skabt til healing.
 

De ypperste Gongs findes hos Paiste. Paiste er førende inden for Gong-making kunsten. Deres erfaring og mandskab evner at skabe Gongs af det fineste og kraftigeste metal, der får frekvenssvingningerne til at 'hænge i luften' i længst tid og med kraftigst frekvens. Derfor forhandler vi i Yoga Hjørnet og Copenhagen Gong Center udelukkende Gongs fra Paiste.


Deres gongs evner på magisk vis at stilne os mennesker, vores krop og sind og herved fører os i meditativ tilstand på kort tid.
 Lydfrekvenserne fra disse gongs formår at 'komme under huden'. Det kan passere vores travle hjerne og mindske eller pause vores tankestrømme og derved føre vores hjerne og sind til stilhed. De fleste oplever en stor befrielse, når tankestrømmene stilles og herved åbnes en ny healende tilstand.  

Sluk stress med lyd 

Mange stresses og plages af de evindelige tanker. Tanker, der som en radiokanal, konstant er tændt, og som kommenterer på, hvad der sker og opleves i vores liv. Vores tankestrømme sender desværre ikke altid fra en positiv kanal, men opleves ofte som en dømmende stemme, både om os selv, andre og verden. Gongen evner at bringe stilhed over radiokanalerne. En stilhed det så godt for både krop og sind. Den efterlader en tiltrængt ro, nulstiller og giver plads til nyt. Deltager til Gong og lydhealing forbavses oftes ved den hurtige og effektive forskel Gong bringer.

 

Med stilhed i krop og tanker glider vi let ind i en meditativ tilstand. En fredfyldt tilstand, der gør det muligt for det, der ellers rumsterer i krop og sind, at blive forløst. Det er denne forløste tilstand, mange fremhæver efter en Gongmeditation eller et Gongshower. Stress og bekymringer bliver stilnet, og deltagerne fortæller om fornyet energi og overskud. Det er tilstande, der forbliver i dagene efter, som bedre søvn, større koncentration og en generelt forøget tilfredshed.

9%iNEiXfS02EBnMO3gkFNg_thumb_34fd.jpg
aikkUFikRTimtt8GDmSorg_thumb_372c_edited

KOM MED TIL LYDMEDITATION

Charlotte holder jævnligt både Gongmeditationer så vel som workshops og uddannelser i at spille Gong. Du finder datoer på Facebook eller i kalenderen her på siden.

Skriv til os på info@yogahjornet.dk for mere information.

bottom of page