top of page

COPENHAGEN GONG CENTER

ALT OM GONGSPIL

Gongens univers er magisk at træde ind i.

Gongen er et fantastisk instrument med mange evner. Når gongen spilles, åbnes dens frekvenser, og der skabes et lydhav af vibrationer, der formår at afspænde kroppen, dæmpe vores travle tankestrømme og bringe os i meditativ tilstand. Derfor siges gongspil at have en række terapeutiske fordele, der skaber ro og bl.a. afhjælper stress.

Gongspil er en unik praksis. Gongmeditation efter yoga er fantastik til afspænding. Gongkoncert formår at forløse krop og sind for stagneret energier. Flere og flere har en Gong hjemme til eget brug. Alle kan lærer at spille og åbne Gongen op så de magiske frekvenser flyder ud.

Alle kan lære at spille Gong. Charlotte underviser både dem, der vil bruge Gongspil i yogaundervisningen eller til afspænding, terapeutisk eller som en del af lydhealing. Du kan booke tid i showroom, og få hands on guidning af Charlotte til at finde lige din gong. Flere og flere har en Gong hjemme. Du lærer at spille, så de kan afstresse dig selv eller bruge gongen som et meditativt redskab i grupper og undervisning.

White Background

Copenhagen Gong Center ved Charlotte Bom

 Charlotte Bom er Danmarks Gongmester, gongtræner og forhandler af Paiste gongs. Gongs fra Paiste er de ypperste og de oprindelige healergongs, fremstillet af det kraftigeste materiale. Hver gong bliver håndbanket af 3 gongmestre på fabrikken i Tyskland. Hver enkelt gong er unik med sin helt egen klang.


Der er 3 Gong familier; Se Symfoniske, Planet Gongs og Sound Creation Earth gongs 

 

Trods lang leveringstid forsøger vi at have et stort sortiment i showroom , som du kan købe af og komme og lytte til.

NÆSTE GONG UDDANNELSE

17 -19 juni 2022 Lolland
3-5 september 2022 Lolland
18 -20 november 2022 Brabrandt

De store Gong workshop & uddannelse afholdes om sommeren på Lolland og om Vinteren i Århus
Samt flere weekender i København   

NÆSTE GONG MEDITATION

Vi venter på, at verden åbner igen...

En Gong meditation er blid
Et Gong bad er kraftfuldt &
En Gongkoncert inderholder begge

Gong meditation.jpg
Skriv til os

Tak for din indsendelse!

bottom of page