top of page

ons. 09. sep.

|

Overgaden Oven Vandet 4A

Face Love workshop 1.-Natruligt ansigts løft

På denne workshop lærer du at behandle dit ansigt med Gua sha & massage teknikker. Du vil gå herfra med alle materialer og viden til selv at holde dit ansigt ved lige.

Man kan ikke længere tilmelde sig
Se andre begivenheder
Face Love workshop 1.-Natruligt ansigts løft
Face Love workshop 1.-Natruligt ansigts løft

Time & place

09. sep. 2020, 18.00 – 19.30

Overgaden Oven Vandet 4A, Overgaden Oven Vandet 4A, 1415 København, Danmark

About the event

1. del af Face Love workshops der forløser dit ansigt for stagneret energi & spændinger til ny vitalitet. 

-Der tydeligt kan ses 

 I vores ansigter sætter spændinger fra stress & jag så vel som ufordøjet følelses og hændelser sig fast. Ansigtet er vores livs spejl. Vores liv gemmer sig i vores ansigts muskler, bindevæv og celler. Det sætte sig som fuger, rynker, hængekinder og stivnede ansigtstræk.  Kom og lær at afspænde dit ansigt, så det slipper spændinger og grimasser. Forløs dit ansigt til blødhed, blidhed og fasthed. Naturlig opstramning af ansigtet med et vitalt udtryk

Du vil lærer den fine Gua sha teknik så du selv til en hver tid selv kan afspænde dit ansigt 

Pris 565 kr Inc. Gua sha’en så du kan fortsætte derhjemme med den fine teknik. 

Tilmelding ved betaling på mobil pay 68236 HUSK NAVN eller konto nr: 4434 0010386683

I yoga'en strækker vi hele kroppen og forløse hvad der har ophobet sig i den. På denne workshop forløser vi ansigtet -får ansigts muskler stærkt til fornyet elastiksitet. vi stimuleret huden så den kan afgive affalds stoffer til fornyet vitalitet 

I ansigtet sætter spændinger, følelser og grimasser sig fast. Vores ansigt fortæller om vores livglæder så vel som stress og smerte. Perioderne med stress, sorg, vrede sætter sine spor, og blokeret for din energi kan flyde frit. Disse spændinger kan løsnes og masseres bort så din energi igen kan flyde frit i ansigtet med den vitalitet og harmoni der følger.

Ansigts yoga -massage teknikker og Gua sha er den bedste måde hvorpå du selv effektivt kan løsner spændingerne og giver dit ansigtet harmonisk og afspændt udtryk med vitalitet og spændstighed tilbage..

2. del af workshop serien følger 17/9 Her følger vi op på din Gua sha teknik og lærer den opstrammende ansigts massage Face Lift. 

Pris for denne workshop inc. materialer kr. 350

Jeg vil glæde mig til at se dig og lære dig om dit ansigt

Kh Charlotte Bom. Yogalærer og indehaver af Yogahjørnet & Face Love 

Share

bottom of page