top of page

søn. 20. jun.

|

København

Gong meditation

Kom og nyd en kraftfuld Gong meditation.

Billetter sælges ikke
Se andre events
Gong meditation
Gong meditation

Time & place

20. jun. 2021, 18.30 – 20.00

København, Overgaden Oven Vandet 4A, 1415 København, Danmark

About the event

Har du været til Gong meditation. Eller måske hørt at det er fantastisk ? 

Lyden fra Gongen er udefinerbar og det er svært at beskrive. Men du kan tydeligt mærke lyden. Gongen er tunet i frekvenser, der når den bliver spillet, afgiver lydbølger der kan mærkes både på huden og under huden. Det er en dejlig fornemmelse. En fornemmelse der er svær at sætte ord på. Det er en oplevelse. En oplevelse der giver dejlig ro.

Gongen er fantastisk til meditation. Da vi ikke kan placerer dens udefinerbare frekvenser, slår hjerne ligesom fra og hengiver sig til. Tankemylderet forstummer og vi kan derfor let glide ind i meditativ ro. Denne stop af take mylder, oplever de fleste som en befrielse. Der bliver stille. Mange oplever for første gang hvor stille der kan blive, og på den anden side af stilheden er der en fantastisk åbning til nye rene tanker. Ikke dagsrest tanker men kreative tanker

For mig er det den ypperste meditation. Jeg elsker når jeg kan få nogen til at spille for mig. Derfor uddanner jeg også så mange som mulig i kunsten at spille Gong ;)

På samme måde elsker jeg er spille Gong koncerter og Gong meditationer. Det rykker for folk. De taler som mig om ro og indsigt. Om mere overskud i hverdage, sover bedre. Mange får bevidsthed og indsigt i og omkring emner de har puslet med. -Det er bare skønt. 

Gonge giver os mulighed for at komme i dyb meditation. Det er noget af det mest healende for både krop og sjæl. Holder man sig vågen, er det tydeligt, hvordan energi flyttes rundt i kroppen. Mange falder i søvn og det er så fint. Det er en healende søvn.

Alle beretter, at noget er lettet efter en Gong session. Det er lidt magisk.

Det er skønt, endelig er det tid til at spille Gong koncerter og meditationer igen. Første gong Event bliver søndag 20/6 kl 18.30 - 20 pris kr. 185 Tilmelding til charlotte@yogahjornet.dk samt indbetaling på enten mobil  pay 68236 eller konto nr 4434 0010386683 - HUSK navn :)

Share

bottom of page