top of page

søn. 26. mar.

|

København

Gong meditation -Hils foråret velkommen

Kom og nyd en kraftfuld Gong meditation

Man kan ikke længere tilmelde sig
Se andre begivenheder
Gong meditation -Hils foråret velkommen
Gong meditation -Hils foråret velkommen

Time & place

26. mar. 2023, 18.30 – 20.00

København, Overgaden Neden Vandet 51c, 1414 København, Danmark

About the event

Start foråret med en blid og kraftfuld Gong meditation   En Gong meditation er noget af det mest healende for både krop og sjæl. 

Holder man sig vågen under eventet, er det tydeligt hvordan energi flyttes rundt i kroppen, hvordan følelser bobler og hvor hurtigt sindet blive stille og en meditativ tilstand opstår. Mange falder i søvn og det er så fint. Det er en kraftfuld healende søvn og fornemmelsen af ro og overskud vil være den samme om du har været heleller halv vågen eller sovet gennem eventet.

Gong'ens lydbølger er kraftfulde, de løsner op i stagneret energi og skaber fornyet energi. Da vi ikke kan placerer de udefinerbare lydfrekvenser, slår hjerne ligesom fra og vi kan let glide ind i meditativ tilstand, hvor krop og sind afspændes til ro. Tankemylderet forstummer. Denne stop af take mylder, oplever de fleste som en befrielse. Der bliver stille, og derved plads til det dybereliggende.

Mange fortæller de kommer i kontakt med deres indre drømme og visioner, nogle at snerter er aftaget, andre at søvnen blive forbedret. Generelt beretter deltagerer at stress og jag vendes til ro og overskud efter Gongmeditation.

Kom og nyd mit store Gongens orkester søndag 26/3 kl 18.30 -20.00. Pris kr. 195. 

 Tilmelding er nødvendig til mig på 26141228 samt betaling kr 195 på MobilePay 68236 så er pladsen er din

Vi starter Gong meditationen søndag aften kl 18.30 med bevidst vejrtrækning og et par mantra for at forberede krop og sind til Gong meditationen. Herefter lægge de fleste sig tilrette. Medbring derfor gerne måtte hvis du har, tæppe & pude. Har du ikke, eller er det fro besværligt at medbringe -Så har vi klar til dig <3

Glæder mig til at spille for dig

Kh Charlotte

Tickets

  • Forårs Gong meditation

    195,00 kr.
    Salg slut

Total

0,00 kr.

Share

bottom of page