top of page

fre. 26. maj

|

Under Bakken 27

Gong meditation i Pyramiden

Der sælges ikke billetter
Se andre events
Gong meditation i Pyramiden
Gong meditation i Pyramiden

Time & place

26. maj 2023, 19.00 – 20.30

Under Bakken 27 , 8970 Sødring, Danmark

About the event

Kom og nyd en smuk og kraftfuld Gong meditation

Fredag 26/5 kl. 19.00-20.30 Har du en sjælden mulighed, for at opleve to Gong spillere som spiller for dig. En Gong meditation er noget af det mest healende for både krop og sjæl. Holder man sig vågen under eventet, er det tydeligt, hvordan energi flyttes rundt i kroppen og hvor hurtigt sindet bliver stille og en meditativ tilstand opstår. Mange falder i søvn og det er så fint. Det er en kraftfuld healende søvn og fornemmelsen af ro og overskud, vil være den samme, om du har været vågen eller sovet gennem eventet.

Gong'ens lydbølger er kraftfulde, de løsner op i stagneret energi og skaber fornyet energi. Da vi ikke kan placere de udefinerbare lydfrekvenser, slår hjerne ligesom fra og vi kan let glide ind i den meditativ tilstand, hvor krop og sind afspændes til ro. Tankemylderet forstummer. Dette stop af tankemylder, oplever de fleste som en befrielse. Der bliver stille. Mange fortæller, at de kommer i kontakt med deres indre drømme og visioner. Nogle fortæller, at smerter er aftaget, andre at deres søvn er forbedret. Andre at de oplever en ro gennem de næste dage. Generelt beretter deltagere at stress og jag vendes til ro og overskud efter en Gong meditation.

Fredag d. 26/5 få du muligheden for at opleve en sådan Gong meditation i Eva's skønne pyramide.

Charlotte Bom pakker hele Gong orkestret og kommer til pyramiden og spiller sammen med Eva. Du vil ligge i midten og blive badet i lyden og frekvenserne, når de store gongs spilles.

Kom og nyd den enestående mulighed når det store Gongorkester spiller Fredag d.26/5 kl. 19.00 -20.30. 

Pris kr. 125. Tilmelding til Eva og betaling til på 50592137.

Vi starter Gong meditationen Fredag aften med bevidst vejrtrækning og et par mantra for at forberede krop og sind til Gong meditationen. Herefter lægger de fleste sig tilrette. Medbring derfor gerne måtte hvis du har, tæppe & pude ellers har vi klar til dig

Vi glæder os stort til at spille for dig Kh Charlotte & Eva

Share

bottom of page