top of page

søn. 30. maj

|

Tisvildeleje

Yoga retreat -en skøn weekend i Tisvildeleje (1)

En fuld weekend med kraftfuld yoga og afspænding

Man kan ikke længere tilmelde sig
Se andre begivenheder
Yoga retreat -en skøn weekend i Tisvildeleje (1)
Yoga retreat -en skøn weekend i Tisvildeleje (1)

Time & place

30. maj 2021, 17.00 – 21.00

Tisvildeleje, Stuebjerggårdsvej, 3220 Tisvildeleje, Danmark

About the event

Så må vi yoga'e sammen igen. Kom og start en Yoga weekend  Det bliver en weekend fyldt med forkælelse for både krop, sjæl & sind -En kraftfuld wekend med fokus på vitalitet og ro. Vi vil kaste et blik ind i det nye år med de drømme, længsler og visioner der venter.

Vi er på det smukkeste retreat sted lige i  skovbrynet og i gå afstand til stranden. 

Fredag aften og søndag morgen er vi i salen på 1. sal og hele lørdag er vi i den store lade gulvvarme og den fantastiske udsigt😉

Fredag kan I ankommer fra kl 16.30.  Vi starter yoga 17.30. Det bliver aften Hatha krydret med meditation. Efter aften suppe spiller Charlotte det store Gongorkester op til Gongbad.

 

Lørdag starter med Kundalini yoga kl. 7-8. Efter morgenmad går vi en lang tur og kommer tilbage til mere Kundalini yoga før frokost. Kundalini Yoga vil vitaliserer vores krop godt igennem & vække vores bevidsthed.

Om eftermiddagen har vi blid Hatha yoga der styrker vores smidighed og gør os stærke. 

Om aften er der Gong koncert & Meditation. Gong frekvenser gør os sunde i sjæl og sind.

Søndag morgen starter med Kundalini yoga og efter morgenmad og sammenpak har vi en yoga tid mere sammen, inden vi afslutter med en trave tur i skoven eller langs vandet. 

Måske en frokost sammen i Tisvilde inden vi skilles. 

Charlotte Bom underviser og leder retreatet. Charlotte er indehaver af Yogahjørnet på Christianhavn. Samt Copenhagen Gong Center. Charlotte leder os gennem weekenden med hendes fortryllende yoga undervisning, meditationer og Gong koncerter.

Det praktiske:

To overnatninger inc. alt yoga, meditationer & Gong koncert og vegetarmad kr. 3.800 i delt 2 sengs værelse. Der er stadig mulighed for enkelt værelse kr. 4.200. kontakt Charlotte herom.

Medbring behageligt tøj til yogaen, lidt varmt tøj til lange traveture i Tisvildehegn, langs strand og måske en dukkert... I denne tid skal I selv medbring senge linned og håndklæde. Der er dyne og puder.

Du vil blive opladet og tage herfra løfter og vitaliseret og i det skønneste selvskab. Det bliver en smuk weekend ❤

Begrænset pladser. Tilmelding på info@yogahjornet.dk samt betaling på mobil pay 68236 el på konto 4434 Husk navn. 0010386683 Kh Charlotte

Share

bottom of page