Face Love

Viltalt og strålende ansigt med naturlig mimik uden kemi - opnå smukke resultater med face lift og ansigts akupunktur.

Det naturlige ansigtsløft. Opstrammer hud og muskler mens du bevarer din mimik.  Vi mindsker poser under øjnene, afspænder bekymringslinjer, løfter øjenlåg og udglatter rynker og fuger til fine linjer. Du får et naturligt, vitalt strålende og afspændt ansigt!

 

 Du kan også købe vores skønne produkter, dejlige behandlinger, klippekort og opløftende ansigtsakupunktur her. 

- Jeg har fået mit ansigt tømt for bekymringer. Og det kan ses og mærkes! Jeg ser 5 år yngre ud og sporene efter svære tider er væk. Derfor udvidede jeg min yoga forretning til også at omfatte ansigts behandlinger. Som yogalærer træner jeg hver dag mennesker i at løsne op for spændte muskler i hele kroppen. Men hvad med ansigtet ? Her har spændinger og grimasser fra livet sat sine spor - alt fra charmerende smilerynker til fuger, poser under øjne, panderynker, hængende mundvige, bekymringsrynker eller måske løs hud. 

Disse spor er enten muskler, der er på overarbejde fordi vi spænder op, eller muskler der er blevet løse og trænger til at blive spændstig igen. Det kan gøres ved disse to kraftfulde behandlinger;
 Opstrammende anti age massage og gua cha behandlinger der går ind og tømmer ansigtet
Får blodcirkulationen genskabt i hver en celle og muskel så kulør afspændthed og shine vender tilbage til ansigtet. Ved disse behandlinger lærer du hvordan du effektivt selv kan arbejde med mellem behandlingerne.

 Kosmetisk ansigtsakupunktur er fantastisk effektivt. De helt tynde nåle sættes lige under huden for at løfte den eller i musklerne for at få dem til enten at spænde op eller afspænde så ansigtet får sin naturlige spændstighed tilbage. Blodcirkulationen aktiveres da blokeringer mindskes og ansigtet får sin ungdommelighed og spændstighed tilbage.

Ansigtets to sider, bliver mere ens. Dette giver os et mere harmonisk udrtyk. 

Rynker bliver til fine linjer 
Poser og render under og over øjne mindskes
Vi kan løfter øjenlåg.
Spænder op i "money bags" hænge kinder
-Ansigtet bliver løftet, udglattet spændigst og harmonisk
Og vi bevarer alt vores mimik og vi får et levende og vitalt ansigt og udtryk 

Face Love -opstrammende anti age behandling 

Kosmetisk ansigts akupunktur

  • Facebook - White Circle

​© 2018 Yoga Hjørnet. Designet af Focus agency