top of page
Hvede Field

Face Love Behandlinger

Det naturlige ansigtsløft

Opnå smukke resultater med face lift og ansigts akupunktur. Et viltalt og strålende ansigt med naturlig mimik uden kemi. Opstrammer hud og muskler mens du bevarer din mimik. Vi mindsker poser under øjnene, afspænder bekymringslinjer, løfter øjenlåg og udglatter rynker og fuger til fine linjer. Du får et naturligt, vitalt strålende og afspændt ansigt!

Effektive & naturlige behandlinger

Med alderen sætter livet sine spor i ansigtet. Spændinger og grimasser sætter sine spor - alt fra charmerende smilerynker til fuger, poser under øjne, panderynker, hængende mundvige, bekymringsrynker eller måske løs hud. Disse spor er enten muskler, der er på overarbejde fordi vi spænder op, eller muskler der er blevet løse og trænger til at blive spændstige igen

 

Det kan vi komme til livs gennem forskellige kraftfulde behandlinger:


Anti age massage og gua sha behandlinger

Får blodcirkulationen genskabt i hver en celle og muskel så kulør afspændthed og shine vender tilbage til ansigtet. Ved disse behandlinger lærer du hvordan du effektivt selv kan arbejde med mellem behandlingerne.

Kosmetisk ansigtsakupunktur

Denne metode er fantastisk effektivt. De helt tynde nåle sættes lige under huden for at løfte den eller i musklerne for at få dem til enten at spænde op eller afspænde så ansigtet får sin naturlige spændstighed tilbage. Blodcirkulationen aktiveres da blokeringer mindskes og ansigtet får sin ungdommelighed og spændstighed tilbage. Ansigtets to sider bliver mere ens, hvilket giver os et mere harmonisk udtryk. 

  • Rynker bliver til fine linjer 

  • Poser og render under og over øjne mindskes

  • Løft af øjenlåg

  • Spænder op i "money bags" (hængekinder)

  • Ansigtet bliver løftet, udglattet og harmonisk

Det bedste ved de naturlige behandlingsformer er, at vi bevarer vores mimik og får et naturligt levende og vitalt ansigt.

Buddah cozy.jpg

PRISLISTE

BOOKING

Book en behandling hos os ved at skrive til info@yogahjornet.dk eller udfyld formularen nedenfor. Er du ikke sikker på behandlingsformen, tager vi en god dialog om lige netop dit behov. Vi har helt sikkert noget, du vil blive glad for.

Tak for din indsendelse!

"Jeg har fået mit ansigt tømt for bekymringer. Og det kan ses og mærkes! Jeg ser 5 år yngre ud og sporene efter svære tider er væk. Derfor udvidede jeg min yoga forretning til også at omfatte ansigts behandlinger. Som yogalærer træner jeg hver dag mennesker i at løsne op for spændte muskler i hele kroppen. Men hvad med ansigtet ?"

- Charlotte Bom

bottom of page