top of page

1001 yoga's eventyr i Marrakesh

I maj 2021 skal vi igen på yoga eventyr til Marrekesh.
Ren 1001 nats oplevelse 
Jeg har fundet det smukkeste sted, hvor vi skal lave morgen og aftenyoga på taget af Riad'en  – med udsigt over Medinaens farvestrålende virvar. Vi skal fordybe os i kraftfuld Kundalini yoga om morgen og den blide Hatha yoga med de gode stræk om aften. Vi vil have fokus på vores sundhed og vitalitet både mentalt og kropsligt. Vi vil arbejde med hormonsystem og få det harmoniseret så vores krop naturligt kan forsynes os med al den energi vi har brug for til et sundt og vitalt liv. Vi vil arbejde med alt i yogaen de fysiske stillinger, meditationer, vejrtrækning & mantra 
 

Vi bor midt i Medinaen, i den smukkeste Riad. Medinaen med de hemmelige oaser & haver, boder med alskens smukke sager og tonsvis af små cafeer -et vildness du kan tage op opdagelse i. En kontraster til yoga retreat's ro og fordybelse. Det bliver en meget smuk og oplevelsesrig yogaferie.
 

Vi tager en tur ud af byen på landet til Farmen. Her kan vi nyde en stor pool, øko grøntsags have og den lækreste spa og forkælelende behandlinger <3 Bla. den autentiske Marokkanske Hammam. Det er muligt at bo her extra dage hvis du vil forlænge opholdet.

Datoerne er 8-15/5 2021 over Kristi Himmelfart weekenden. 
Early bird prisen frem til 1/12 2020 kr. 8.200. Herefter kr. 9.800 
for ophold på den smukkeste Riad inc. morgenmad, egen seng, to gange yoga dagligt. Det er muligt at tilkøbe enkelt værelse.

Vi planlægger udflugter og ture i ladet og i medinaen sammen, samt finder de bedste 
resturanter. Det er en farvefuld, sund og eventyrlig tur du længe vil mindes <3 

Tilmeld dig allerede nu på charlotte@yogahjornet.dk Der er bare 16 pladser 9 af dem er taget så tilmeld dig hvis du vil med. -Det bliver ren balsam for krop og sjæl..
Og en meget smuk tur <3

Ring til Charlotte hvis du har spørgsmål eller vil have hjælp til billet eller andet 26141228

Glæder mig til en tur i 1001 nats eventyr by <3

bottom of page