top of page

Medicinsk Yoga

Den medicinske yoga er en blid og behandlende yogaform der bl.a. nedsætter stress, smidiggør og styrker skavanker i ryg, skuldre, lænd og nakke. Det er en holistisk behandlingsform, der består af genoptræning.

Medicinsk yoga indeholder yogaformer for alle aldre og alle kroppe, slidte som syge.
Fælles for alle hold og behandlinger er, at de tager udgangspunkt i lige netop din problemstilling. Om det er ryg, nakke, knæ, ledproblemer, stress, diskusprolapser eller genoptræning.

 

Her er det meget små hold på max 6 personer eller individuelle sessioner.

MediYoga

Mediyoga har sit udspring i Kundalini yogaen. Yogaformen er særligt velegnet til personer med rygsmerter, søvnproblemer, stress, udbrændthed, depression eller blot en lyst til generelt at få mere indre ro og velvære. Det svenske sundhedssystem har forsket i Kundalini yogaen og herfra sammensat og udviklet MediYoga til det svenske sundhedssystem. Det bruges i dag på langt de fleste sygehuse i Sverige. Den bruges af læger, fysioterapeuter og på sygehuse. Typisk kommer man i et forløb i stedet for en operation - eller hvis operation er nødvendigt som forløb før og efter - da denne yogaform har vist sig at kunne helbrede og lette krops skader og stresstilstande.
 

MediYoga er blide fysiske øvelser, åndedrætsøvelser, koncentrationsteknikker, meditation og afspænding, som alle har en veldokumenteret effekt.

Alle øvelserne kan også laves på stol og er for alle både unge og ældre.

"Stress af "- et hold med fokus på åndedrættet

Vejen ind til stilheden i kroppen og i sindet.

Når kroppen afspændes, og sindet stilnes får kroppen plads til at balancere sig selv. 

Det handler om at heale og genopbygge sig.

Medi yoga for stressramte er små hold af max 6 personer samt individuelle sessioner undervist af Charlotte.

medicinsk%20yoga_edited.jpg

Charlotte Bom Blev uddannet Medi Yoga instruktør i Sverige i 2013 .


Medi Yoga taget sit udspring i Kundalini Yogaen og kan udføres af alle aldre og krops tilstand. Alle øvelser kan også udføres på en stol. Medi Yogaen speeder, hvad der kan være en lang en healings process, op til let og hurtigt at få kroppen tilbage med energi og bevægelighed.

bottom of page