Medicinsk Yoga

Den medicinske yoga er en blid og behandlende yogaform der bla. nedsætter stress, smidiggøre og styrke skavanker i ryg, skuldre, lænd og nakke.

Medicinsk Yoga Indeholder yogaformer for alle aldre og alle kroppe, slidte som syge.
Fælles for alle hold, og behandlinger, er at de tager udgangspunkt i lige netop din problemstilling Om det er ryg, nakke, knæ, eller ledproblemer, stress, diskusprolapser samt genoptræning. Her er det meget små hold på max 6 personer, eller individuelle sessioner. Medicinsk Yoga er en holistisk behandlings form, der består genoptræning af skavanker, stress og sygdomme, 

MediYoga

Mediyoga har sit udspring i kundalini yogaen. Yogaformen er særlig velegnet til personer med rygsmerter, søvnproblemer, stress, udbrændthed, depression eller blot en lyst til generel mere indre ro og velvære. Det svenske sundheds system har forsket i kundalini yogaen og herfra sammensat og udviklet Medi yoga til det svenske sundhedssystem. Det bruges i dag på langt de fleste sygehuse i Sverige. Den bruges af læger, fysioterapeuter samt på sygehuse. Typisk kommer man i et forløb i stedet for operation eller hvis operation er nødvendigt som forløb før og efter, da denne yogaform har vist sig at kunne helbrede og lette krops skader samt stress tilstande.
 

Mediyoga er blide fysiske øvelser, åndedrætsøvelser, koncentrationsteknikker, meditation og afspænding, som alle har en veldokumenteret effekt.

Alle øvelserne kan også laves på stol og er for alle både unge og ældre.

"Stress af "- et hold med fokus på åndedrættet.

Vejen ind til stilheden i kroppen og i sindet.

Når kroppen afspændes, sindet stilnes får kroppen plads til at balancerer sig selv.

Heale og genopbygge sig.

Medi yoga for stress ramte, er små hold

af max 6 personer samt individuelle sessioner undervist af Charlotte Medi yoga lærer.

Charlotte Bom Blev uddannet Medi Yoga instruktør i Sverige i 2013 .


Medi Yoga taget sit udspring i Kundalini Yogaen og kan udføres af alle aldre og krops tilstand. Alle øvelser kan også udføres på en stol. Medi Yogaen speeder, hvad der kan være en lang en healings process, op til let og hurtigt at få kroppen tilbage med energi og bevægelighed.

  • Facebook - White Circle

​© 2018 Yoga Hjørnet. Designet af Focus agency