top of page

RETREATS

Tag med Yoga Hjørnet på en uforglemmelig rejse ud i verden - og ind i sindet. Flere gange om året har vi retreats på de smukkeste destinationer for yogaudøvere på alle niveauer. Her har vi mulighed for virkelig at fordybe os i yogaen og fokusere på mentalitet såvel som fysisk udfordring.

 

Roen indfinder sig på en helt anden måde, og stressen fordufter som dug for solen, når vi har god til at komme i dybden - samtidig med at kroppen vokser sig stærkere og smidigere.

Et yoga retreat kan ses som en healende ferie. Alle niveauer kan være med, da vi nemmere kan arbejde med den enkelte deltager over tid og på den måde har mulighed for at skræddersy øvelserne. Et yoga retreat er derfor ideelt for dem, der gerne vil tage ved lære af eksperter og på den måde komme bedre i kontakt med sig selv. 

For de øvede yogier er et yoga retreat en oplagt mulighed for at blive guidet til et nyt niveau af yogaen i fantastiske omgivelser. 

Bali_2017_106743.jpg

 7 DAGE 

BALI

DATO

En skøn 7-dages yogaferie du vil huske. Vi bor i smukke balinesiske hytter i de skønneste omgivelser ved strand og rismarker, og vi tager på ture ud i det frodige land. Bali kalder på en forkælende og fantastisk yogaferie og efteråret er bare den skønneste tid at opleve Bali.

Pris:11.800,-

Early bird pris:10.500,-

Prisen inkluderer overnatning i 7 dage med fuld forplejning, 3-4 timers yoga om dagen samt transport til/fra Denpasar lufthavn samt mellem yogasteder. NB! Flybillet er ikke inkluderet.

LÆS MERE
Be_MArrekesh_pool.jpg

 7 DAGE 

MARRAKECH

DATO

I maj 2021 skal vi igen på yoga eventyr til Marrekesh. Ren 1001 nats oplevelse. Jeg har fundet det smukkeste sted, hvor vi skal lave morgen og aftenyoga på taget af Riad'en  – med udsigt over Medinaens farvestrålende virvar. 

Pris:

Early bird pris:

LÆS MERE
heather hill.jpg

 1 DAG 

FAMILIEYOGA I TISVILDE

DATO

Igen i år tager vi på Familie Yoga tur. I år til det nye retreat sted i Tisvildes skov tæt på havet. Her skal vi yoga'e sammen morgen og eftermiddag, spille Gong meditation om aftenen, male ønskesten, på yoga-skatte-løb, lave mad sammen og måske vi skal bade og lave bål.

Pris pr. person:

LÆS MERE
bottom of page