"Stiff Mens" Yoga

På disse hold er der specielt mange mænd. De har alle troet de var de mest usmidige og havde de stiveste kroppe. Men allerede efter den første og anden klasse transformeres kroppen fra stivhed til meget mere fleksibilitet. Smerter forsvinder når kroppen strækkes og alignes til større bevælighed. Vi arbejder med de klassiske Hatha yogastillinger i et roligt, men kraftfuldt flow. Vi har fokus på balance, smidighed og styrke – altid i samspil med åndedrættet.

Vi arbejder ofte med temaer f.eks. bagoverbøjninger, rotationer, grounding eller balance, og vi udfører de forskellige stillinger både i bevægelse, men også i fordybelse, hvor vi bliver lidt længere tid i stillingerne. Jeg har stor vægt på alignment (kroppens linjer) i min undervisning, så vi undgår skader og ikke belaster kroppen unødigt, før den er klar til at gå dybere ind i stillingerne.

Alle kan være med på holdene onsdag, torsdag samt fredag morgen,
og der tages hensyn til
de eventuelle små-skavanker du kan have.  

På alle Hatha holdene vil vi gradvist varme kroppen op, udføre nogle varmende solhilsner og arbejde videre i et flow eller med et tema. Vi afslutter altid med afspænding eller meditation, og åndedrættet er et gennemgående holdepunkt i hele timen.

  • Facebook - White Circle

​© 2018 Yoga Hjørnet. Designet af Focus agency