top of page

"Stiff Mens" Yoga

På disse hold er specielt egnet til mænd, som går og tror, at de er de mest usmidige og har de stiveste kroppe. Men allerede efter den første og anden klasse, transformeres kroppen fra stivhed til meget mere fleksibilitet.

 

Smerter forsvinder, når kroppen strækkes og alignes til større bevægelighed. Vi arbejder med de klassiske Hatha yogastillinger i et roligt, men kraftfuldt flow. Vi har fokus på balance, smidighed og styrke – altid i samspil med åndedrættet.

Vi arbejder ofte med temaer, f.eks. bagoverbøjninger, rotationer, grounding eller balance. Vi udfører de forskellige stillinger både i bevægelse, men også i fordybelse, hvor vi bliver lidt længere tid i stillingerne.

På alle Hatha holdene vil vi gradvist varme kroppen op, udføre nogle varmende solhilsner og arbejde videre i et flow eller med et tema. Vi afslutter altid med afspænding eller meditation, og åndedrættet er et gennemgående holdepunkt i hele timen.

 

Der lægges stor vægt på alignment (kroppens linjer), så vi undgår skader og ikke belaster kroppen unødigt, før den er klar til at gå dybere ind i stillingerne.

Alle kan være med på holdene onsdag, torsdag samt fredag morgen,
og der tages hensyn til de eventuelle små-skavanker du kan have.  

AEnB2UoWM4t7nnpfT1sRR8-rRVkyBdKLshayTjgJ
bottom of page