Teenage Yoga

I Teens og Tweens perioden er kroppen max udfordret. Det er her de største forandringer i kroppen forgår, og Yoga er rigtig godt til at støtte kroppen i alle disse processer.

På Teens & Tween holdene fokusere vi på at skabe et frirum, hvor I kan finde og mærke jeres indre styrke, samtidigt med at I også træner jeres krop. Der vil udover yogastillingerne også være meditations og koncentrationsøvelser. Yogastillingerne holdes i længere tid, både for at træne kroppen, opøve udholdenhed og smidighed, men også for at lære sindet at fokusere i længere tid af gangen.

Teenageårene er en vigtig livsperiode med mange forandringer både fysisk og psykisk. Yoga har en positiv indvirkning på de indre organer samt de hormonproducerende kirtler. De stimuleres gennem de lette pres, som hver yogastilling giver kroppen, hvormed også blodcirkulationen forbedres . På denne måde hjælper yogaen til at opretholde den hormonelle balance, som igen har en stor del at gøre med vores humør og emotionelle velbefindende. På et rent kropsligt plan styrkes muskler og led, samtidig med at man bliver mere smidig.

 

Kom og stræk din krop med os på Christianshavn.

  • Facebook - White Circle

​© 2018 Yoga Hjørnet. Designet af Focus agency