top of page

Yoga retreat 2021 Bali

XX-XX

Vi skal på yoga eventyr igen igen til smukke og magiske Bali. Det er ren selvforkælelse!


En skøn yogaferie du vil huske. Vi skal bo og lave yoga i de smukkeste omgivelser, ved hav, strand, rismarker - Samt tage ture ud i det frodige land. Bali kalder på en forkælende og fantastisk yogaferie og efteråret er bare den skønneste tid at opleve Bali. 

 

Vi arrangerer en sejltur i de tradtionelle Bali til White Sand Beach, og når vi er i Ubud er der mulighed for ture til hemmelige vandfald og helligt vandtempel. Måske også med en cykeltur gennem rismarkerne.

Gi' dig selv den dejligeste gave.

KORT FORTALT

7 dage i smukke Balinesiske hytter på to forskellige lokationer
3-4 timers yoga om dagen

Fuld forplejning af lækker sund mad

Transport fra lufthavn og ml. vores to yoga steder

EARLY BIRD PRIS: 10.500
Herefter 11.800,-
Flybilletter er ikke inkluderet

Det praktiske

De første 4 dage af retreatet er vi ved havet og stranden. Her er luften fuld af prana, havet er roligt og vi skal lave yoga morgen og aften lige ud til det indiske ocean. 

Anden del af yogaferien er vi i yogamekkaet Ubud, Balis højland, på det smukkeste yogasted midt i rismarkerne med en køligsaltvands pool. Vi bor i gåafstand til Ubuds virvar af lækre butikker og cafeer. Vi får på hele turen serveret den dejligeste nærende mad. Vi skal på eventyr ud i landet på spændende ture til hemmelige vandfald, besøge hellige templer og på cykeltur gennem rismarkerne. Der er rig mulighed for massage & forkælende behandlinger.

Vi laver yoga morgen og aften. To yoga sessioner à 1.5 time hver dag; før morgenmaden og aftensmaden. Der bliver sauna-aftener, gong-aftener og masser af balinesiske overraskelser.


Efter vores yogaklasser og til frokost får vi serveret fantastisk vegetarmad. Midt på dagen er der tid til at hænge ud ved poolen, gå ture i rismarkernes vildnis og gå på opdagelse i gader og stræder. Specielt Ubud er mekka for kultur, shopping og yoga.

Overnatning

Vi bor i smukke, traditiotenelle balinesiske 2-4 mands hytter med hver vores seng. Der er mulighed for enkelt mands hytte mod ekstra betaling kr. 1600.

Flybilletter

Du skal selv købe din flybillet. Vi hjælper gerne - og vi henter dig fra lufthavnen. Find den flybillet der passer dig. Mange kommet et par dage inden el. bliver et par dage ekstra for egen betaling for at nyde og opleve Bali. Du kan få flybiletter fra 4.300,-. Mange rejser sammen med Singapore Airways, men der er selvfølgelig mange forskellige muligheder og prisklasser.

Kom til intro-aften

Vi holder intro aftener i maj/juni samt september, så du kan se billeder fra de forrige ture, få svar på spørgsmål samt møde Charlotte og mange af de andre, der skal med på rejsen. 

Tilmelding

Du tilmelder dig retreatet ved at skrive en mail til charlotte@yogahjornet.dk. Skriv et par linjer om hvad du ønsker med deltagelsen og gerne vil have ud af turen. Du er altid meget velkommen til at ring mig på 26141228 med alle de spørgsmål du måtte have til turen.

Depositum kr. 5000 sikre din plads. Rest betaling XX/XX og fuld betaling herfra. 


Betaling for turen på konto nr: 4434 reg. 0010386683

Husk navn. Det bliver en skøn, nydende og magisk tid

NB! Charlotte retreats er populære og fyldes hurtigt op, så anbefalingen er at tilmelde sig, så snart du har besluttet at tage med.

IMG_3680.JPG

Yogaleder på Bali

Charlotte Bom

Yoga retreatet bliver ledet af Charlotte Bom, der har rejst på Bali og Østen gennem 25 år.

Charlotte er indehaver af Yogahjørnet, har underviste i over 20 år år, er uddannet Kundalini, Hatha samt familie & børne yogalærer.

 

Yderligere er hun Coach samt Gong master. Indehaver af Copenhagen Gong Center og livsstilsbutikken Stillmind.

ANBEFALINGER

"Tak Charlotte det var den dejligeste tur. En tur jeg vil bærer i mit hjerte. Du er så dygtig og ved så meget og er formidabel til at formidle det. Jeg vil med igen ❤️"

- Bierte

"Det var helt perfekte sted til et yogaretreat. Charlotte, og personalet fik en til at føle at man var deres eneste gæster. Maden var også helt igennem fantastisk. Jeg er ikke i tvivl om at Charlottes åbne, kærlige og varme personlighed fik alle til at føle sig 100 % inkluderet."

- Poul

 


"Tak for en fantastisk tur. Det er bestemt ikke sidste gang jeg deltager! Charlotte er en skøn og varm person, som hele tiden tænker på sine deltageres behov undervejs samt giver de dejligste yogatimer under kyndig undervisning."

- Marie

 


"Jeg elskede Charlottes yoga, og det passede så fint med at vi undervejs dagene kom igennem alle chakra. Der var armbånd, blomster og “dagens farve” og det var bare så lækkert."

- Mette

 

bottom of page